Interior Camere Restaurant Sala Conferinte Sala Fitness Terase Ponton Piscina

stazi, exista o tendinta crescanda de a arata cat mai bine, a te simti cat mai bine si de a trai cat mai mult. Unul din modurile in care putem atinge aceste idealuri il reprezinta fitness-ul si exercitiile de gimnastica.

Nevoia de miscare si de consum de energie prin sport au mediul propice in sala de fitness dotata cu cele mai moderne echipamente de bodybuilding.

Ce spuneti de o sedinta de sauna? Dureaza doar 15 minute (sau mai mult, daca temperatura este mai scazuta), iar beneficiile ei sunt nenumarate. Sauna este o metoda de relaxare care poate fi incercata de oricine, cu vizibile rezultate pozitive asupra starii psihice. Al doilea efect important consta in indepartarea toxinelor din corp si stimularea productiei de leucocite (care intaresc sistemul imunitar).

Practicantii de sauna au marturisit ca ii ajuta sa scape de problemele minore, cum ar fi racelile, tensiunile musculare si tenul incarcat.


Pe scurt, in timpul unei sedinte de sauna: metabolismul si pulsul cresc, vasele de sange devin mult mai flexibile, iar circulatia la extremitati se intensifica. Dupa o sedinta de sauna, te vei simti mult mai plina de energie, iar perceptia tactila va fi mai acuta.

Hotel Laguna va ofera doua tipuri de sauna:
Sauna uscata, are o umiditate scazuta, de doar 5 - 10%, iar temperatura din camera se poate ridica peste 90oC.
Sauna umeda, este practicata la temperaturi de 75 - 85oC, cu o umiditate de 15 - 30%. Se toarna apa intr-un umidificator special (sau pe pietre), pana cand se obtine un echilibru perfect pentru organism.

RELAXARE PRIN MASAJ

De obicei, atunci cand ne gandim la masaj, il percepem ca pe o actiune viguroasa si dificila, caruia de multe ori nu ii vedem o finalitate prea avantajoasa. In realitate, masajul este foarte benefic pentru relaxarea musculaturii si revigorarea corpului. Tocmai de aceea ar trebui sa-i acordam meritul cuvenit si sa-l includem in "programul nostru de frumusete".

BENEFICIILE MASAJULUI

Stare de bine, atat la nivel fizic, cat si emotional
Reducerea stresului fizic si mintal
Reducerea tensiunii musculare
Vindecarea migrenelor si a cefaleelor
Pielea capata un alt aspect, devenind mai catifelata si mai elastica
Indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii
Pentru cei care sunt intr-o continua lupta cu celulita: trebuie sa stiti ca masajul va poate deveni un aliat redutabil impotriva acesteia
Ajutor in eliminarea toxinelor
Imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei
Scaderea presiunii sanguine
Marirea amplitudinii de miscare la nivelul articulatiilor
Flexibilitate sporita
Cresterea nivelului de endorfina
Scaderea anxietatii
Inlaturarea depresiilor
Imbunatatirea capacitatii de concentrare
Inlaturarea oboselii mentale si fizice
Micsorarea stresului la niveluri superficiale sau profunde
Inlaturarea problemelor legate de somn
Poate fi receptionat de persoane aflate la orice varsta
Rol major in combaterea simptomelor de astm

Home | Despre Noi | Hotel | Oferte | Parteneri | Contact