Doresti sa fii macar odata in viata printesa ?

Vrei ca nunta ta sa se desfasoare intr-o superba sala de bal?

Un apus de soare, doi tineri frumosi, o cununie romantica, pe ponton, inconjurati de ape?

Este nunta ta: visurile tale, sperantele tale, stilul tau, toate combinate intr-un eveniment spectaculos. Vrei sa te relaxezi si sa te simti bine cu oamenii pe care ii iubesti si pe care i-ai ales sa-ti fie alaturi in aceasta zi speciala?

Vino la Salon Kmy’s din Mamaia!

Intra pe aleea de trandafiri . Te vei simti ca intr-un tunel al dragostei si fericirii.

Fii Cenusereasa serii!

Sala are o capacitate de 350 de locuri, sisteme audio performante, LCD-uri pe care poti sa transmiti evenimentul in direct sau care pot prezenta imagini importante din viata ta. Ventilatia in salon se face prin plafon, sala fiind dotata cu aer conditionat, iar incalzirea cu centrala proprie.

Salonul este amenajat ca o sala de bal, cu mese rotunde, candelabre somptuoase, voaluri diafane, toate armonizand intr-o atmosfera feerica.

Terasa completeaza atmosfera de vis a salonului, fiind un loc de relaxare, cu canapele confortabile, albe, in ton cu evenimentul. In serile calde evenimentul se poate sarbatori pe terasa aceasta avand o capacitate de 400 de locuri.

Pontonul, aflat pe lacul Siutghiol, este locul ideal pentru organizarea cununiei civile sau religioase. Pentru a intregi atmosfera de vis poti surprinde invitatii sosind la nunta ta pe apa.